Interiør design
Velg den smarte Veggtapet!

Veggtapet med eget bildet på

Bruke 3D veggtapet design for å skape dybde

Enten designere har å gjøre med et lite rom som trenger den perfekte tapetstilen eller bare vil legge til en spesiell visuell effekt i rommet, kan 3D-tapetmønstre være nyttig. Bruken av intrikate detaljer, skyggelegging og simulerte lyseffekter bidrar alle til bakgrunnsbilder som tilsynelatende "spretter" ut av veggene. I denne artikkelen, la oss ta en titt på noen allsidige, men trendy tredimensjonale tapetmønstre.

Velkommen til en fantastisk verden av tapet, fototapet

Vi som jobber i Tapetgalleriet anser oss som utrolige heldige. Hver eneste dag får vi jobbe med noen av verdens flotteste interiørprodukter, og sammen med våre kunder er vi med på å gjøre deres hjem enda finere og triveligere å komme hjem til. Med et enormt utvalg av tapet kommer vi borti mange ulike interiørmiljøer.

Generell oppussing

Oppussing i Oslo - sikkert, trygt og rimelig! Trenger du hjelp til å pusse opp huset?

Skal du pusse opp hus eller leilighet i Oslo og ikke vil gjøre alt arbeidet selv? Ta kontakt med oss for uforpliktende tilbud eller befaring i Oslo. Vi ordner det hele, vi står for kvalitet og sørger for at arbeidet blir utført innen avtalt tid og pris. Nordmenn er i verdenstoppen når det kommer til oppussing, og hele 84 prosent av de som er på boligjakt synes oppussing ved kjøp er greit.

Kjøkken

Kjøkken

Effektiv kjøkkenutforming er prosessen med å kombinere layout, overflater, apparater og designdetaljer for å danne et matlagingsrom som er enkelt å bruke og morsomt å lage mat og omgås i.

Baderom

Baderom

Enten du planlegger et nytt bad, ombygning av baderom, eller bare en rask oppdatering, gjør RoomSketcher det enkelt for deg å lage et baddesign.

Stua/Soverom

Stua/Soverom

Hold interiøret i soverommet minimalt, pent og alltid rent, men glem heller ikke å legge til litt forandring og farge med hver sesong for å holde det spennende og eventyrlig.

Parkettgulv/Laminatgulv

Parkettgulv/Laminatgulv

Et laminatgulv er et høyteknologisk gulv som er laget ved å smelte sammen flere lag med materialer til ett brett. Kjernelaget eller midten av laminatgulvplaten er nesten alltid laget av fiberplate med høy tetthet, men noen ganger fiberplate med middels tetthet.

Håndverkertjenester

Håndverkertjenester

En håndverkertjeneste er en avtale mellom deg som forbruker og en tjenesteyter i næringsvirksomhet om bestemte typer tjenester. Det kan være tjenester som reparasjon, vedlikehold, ombygging eller lignende.

3D veggtapet moderne

3D veggtapet moderne

Enten designere har å gjøre med et lite rom som trenger den perfekte tapetstilen eller bare vil legge til en spesiell visuell effekt på plassen, kan 3D-tapetmønstre komme til nytte. Bruken av intrikate detaljer, skyggelegging og simulerte lyseffekter bidrar alle til bakgrunnsbilder som tilsynelatende "dukker opp" fra veggene. Enten designere har å gjøre med et lite rom som trenger den perfekte tapetstilen eller bare vil legge til en spesiell visuell effekt på plassen, kan 3D-tapetmønstre komme til nytte. Bruken av intrikate detaljer, skyggelegging og simulerte lyseffekter bidrar alle til bakgrunnsbilder som tilsynelatende "dukker opp" fra veggene.
kontakt oss